Проєкт «Діалог з роботодавцями»

       Сьогодні у Центрі професійної кар’єри Державного навчального закладу «Смілянський центр підготовки і перепідготовки» стартував проєкт «Діалог з роботодавцями». До участі у серії практичних зустрічей запрошені здобувачі освіти харчового напрямку, спеціаліст Смілянського міськрайонного центру зайнятості, представники вищих закладів та компаній-роботодавців, які є стейкхолдерами освітніх програм.
        Метою проведення зустрічі є налагодження комунікації між освітнім закладом, здобувачами освіти та бізнес-середовищем. Важливий фактор проєкту – інформування випускників про відкриті вакансії, профілі професій і запити роботодавців до вмінь працівників, а також посередництво у встановленні прямих контактів бізнесу з закладом, формування у вихованців закладу навичок, необхідних для успішного працевлаштування, кар’єрного розвитку та старту підприємницького успіху.
       Ми зацікавлені в тому, аби наші випускники були конкурентоспроможними фахівцями та затребуваними на ринку праці в Україні.

20 грудня 2024 року в ДНЗ Смілянський «ЦППРК» відбулася Державна кваліфікаційна атестація в гр. №7/21 з професії «Верстатник широкого профілю; слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» Здобувачі освіти успішно продемонстрували свої знання, уміння та практичні навички, підтвердили високий рівень підготовки. Бажаємо нашим випускникам натхнення, професійного зростання та нових досягнень!

Учні ДНЗ «Смілянського ЦППРК» привітали соціального партнера Тарана Євгена Володимировича, директора ТОВ ‘Кондитерська фабрика ‘Меркурій’ з прийдешніми новорічними святами. Щиро дякуємо за партнерство та підтримку професій громадського харчування, зміцнення матеріально-технічної бази закладу освіти та смачні солодкі подарунки.

19 грудня 2024 року в ДНЗ «Смілянський ЦППРК» відбулось підведення підсумків навчального періоду для здобувачів освіти групи 14/21, які здобувають професію “Кондитер”. Протягом навчання учні оволоділи теоретичними знаннями та практичними навичками з виготовлення, декорування та презентації кондитерських виробів. Вони успішно виконали практичні завдання, здобули досвід роботи в команді та реалізували свої кулінарні ідеї. Підсумкові роботи […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x