МОЯ ПРОФЕСІЯ КУХАР

👩‍🍳👨‍🍳Першокурсники групи 17/24 професії «Кухар; кондитер» Державний навчальний заклад Смілянський ЦППРК з захопленням взялися за приготування фаршированих овочів. Під керівництвом досвідченого майстра виробничого навчання Глизенко О.В., здобувачі освіти освоювали тонкощі нарізки, тушкування та запікання овочів. Кожен з них проявив творчий підхід, створивши унікальні кулінарні композиції. Результати перевершили всі очікування!

З метою популяризації історії України, зокрема боротьби українського народу за самовизначення і творення власної держави, видатних особистостей українського державотворення запрошуємо здобувачів освіти та працівників Державний навчальний заклад Смілянський ЦППРК переглянути інформаційні відеопродукти

Безбарєрність

В рамках проведення Національного тижня безбар’єрності, з 19 по 25 травня 2025 року, для мешканців гуртожитку Державний навчальний заклад Смілянський ЦППРКпроведено годину безбар’єрності: ознайомлення з цінностями через вивчення Довідника безбар’єрності. Усі ці бар’єри шкодять не тільки певній групі людей, вони шкодять усьому суспільству. Адже ми втрачаємо величезний потенціал, відмовляючись взаємодіяти з різними людьми, у кожного […]

З 19 по 25 травня 2025 року проходить Національний тиждень безбар’єрності. В рамках проведення тижня для педагогічних працівників Державний навчальний заклад Смілянський ЦППРК проведено круглий стіл, метою якого є ознайомлення з Довідником безбар’єрності – Мовою поваги Відмовляючись від бар’єрів, ми відкриваємо двері для різноманітності та взаєморозуміння. Безбар’єрне середовище – це місце, де кожна людина, будь-яких […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x