Тиждень суспільних предметів

Під час проведення тижня суспільних предметів здобувачі освіти будівельного відділення відвідали історичний кінозал, де вони переглянули свідчення колишніх військовополонених нацистських концтаборів та українців, які потрапили в полон в період російсько-української повномасштабної війни. Усні свідчення очевидців подій – це одне із найважливіших джерел, яким користується історична наука. Відеоролики надали уявлення про тоталітарні режими XX та XXI століть. Учнівську молодь обурило нелюдське ставлення нацистського та рашистського режимів до українців: постійно порушувались права людини, застосовувались різні методи фізичного та психологічного насильства. Вразив масштаб трагедій: це мільйони зламаних життів, велика кількість розлучених родин, багато нещасних людей!!! Учнівська молодь зрозуміла, що прагне жити в громадянському суспільстві, де немає місця для терору і насильства.

20 грудня 2024 року в ДНЗ Смілянський «ЦППРК» відбулася Державна кваліфікаційна атестація в гр. №7/21 з професії «Верстатник широкого профілю; слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» Здобувачі освіти успішно продемонстрували свої знання, уміння та практичні навички, підтвердили високий рівень підготовки. Бажаємо нашим випускникам натхнення, професійного зростання та нових досягнень!

Учні ДНЗ «Смілянського ЦППРК» привітали соціального партнера Тарана Євгена Володимировича, директора ТОВ ‘Кондитерська фабрика ‘Меркурій’ з прийдешніми новорічними святами. Щиро дякуємо за партнерство та підтримку професій громадського харчування, зміцнення матеріально-технічної бази закладу освіти та смачні солодкі подарунки.

19 грудня 2024 року в ДНЗ «Смілянський ЦППРК» відбулось підведення підсумків навчального періоду для здобувачів освіти групи 14/21, які здобувають професію “Кондитер”. Протягом навчання учні оволоділи теоретичними знаннями та практичними навичками з виготовлення, декорування та презентації кондитерських виробів. Вони успішно виконали практичні завдання, здобули досвід роботи в команді та реалізували свої кулінарні ідеї. Підсумкові роботи […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x