КОРИСНЕ ХАРЧУВАННЯ: МІКРОЗЕЛЕНЬ ТА СМУЗІ У СУЧАСНІЙ КУЛІНАРІЇ

#Вступ_2025

#Кухар

?‍?Наші майбутні кулінари з групи 15/23 під керівництвом майстра виробничого навчання Савіної М.М. поринули у світ здорової та смачної їжі!?

? Вивчали, як використовувати мікрозелень у салатах, щоб зробити їх ще кориснішими та яскравішими. А ще приготували освіжаючий смузі, який став чудовим доповненням до нашого меню!

За результатами І етапу конкурсу «Педагог професійного навчання», найкращимвизнано урок викладача Валерія Дашка з теми «Властивості в’яжучих», професія «Штукатур». Під час уроку студенти активно розвивалипрофесійнінавички, вчилисяаналізуватитехнологічніпроцеси та працювати в команді. Вони змоделюваливиробничіситуації, пов’язані з правильнимвиборомв’яжучихматеріалів за пластичністю, умовамитвердіння та міцністю. Атмосфера буларобочою, творчою й надзвичайнодружньою. Вітаємо викладача з перемогою та бажаємоновихяскравихрезультатів у наступнихетапах конкурсу! Разом […]

Щороку 21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи, день, який нагадує про початок двох значних подій у новітній історії – Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Це свято – не лише привід згадати події десятирічної давності, а й можливість віддати шану тим, хто заплатив найвищу ціну за наше право жити у […]

В Україні запрацював вебпортал «Можливості для молоді», створений з ініціативи Міністерство молоді та спорту України для забезпечення доступу молоді до актуальної інформації про гранти, програми, стажування, конкурси, обміни та інші можливості. Вебпортал доступний за посиланням: https://easy.gov.ua – тут зібрані гранти, стипендії, конкурси, молодіжні обміни, навчання, стажування, а також варіанти доступного житла для молоді. А ще […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x