Центр професійної кар’єри
ОПИТУВАННЯ РОБОТОДАВЦІВ
Поповнення штату якісними кадрами — запорука успішності компанії. Для кращого розуміння ваших потреб як працедавця, Центр професійної кар’єри пропонує пройти коротке опитування. Дайте відповідь на кілька простих питань, щоб пошук кваліфікованого робітника був швидким та зрозумілим.
Проходьте опитування за посиланням:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScKD0xVtGY8zLv2-2Zgs6oZZHR2gEkd5yBe2Lu7Q85vS-STGg/viewform?usp=header
МОЯ КАР’ЄРА «ШТУКАТУР;МАЛЯР»
?З метою ознайомлення з сучасними технологіями будівництва та популяризації будівельних професій, 05 листопада у територіально відокремленому відділенні ДНЗ “Смілянський ЦППРК” майстер виробничого навчання Вадим Черненко організував та провів для учнівської молоді відеолекторій “Будинки полегшеної конструкції” та “Сучасні технології в будівництві”.
Відеоматеріал був цікавим, легким для сприйняття та корисним для майбутніх будівельників.


МОЯ КАР’ЄРА «ШТУКАТУР;МАЛЯР»
????06 листопада 2024 року у територіально відокремленому відділенні ДНЗ “Смілянський ЦППРК”, майстер виробничого навчання Вячеслав Кушнір та викладач Любов Манько організували для здобувачів освіти інформаційний захід “Сім чудес світу” під час якого учні ознайомилися з різноманітними видами архітектури, що захоплюють своєю красою та неповторністю туристів у різних куточках світу.
Родзинкою для учасників заходу стало те, що майстер поділився власним досвідом створення пам’ятки архітектури -Храму Успіння Пресвятої Богородиці, що знаходиться у м.Черкаси. Здобувачі освіти активно долучилися до заходу, цікавилися особливістю роботи над архітектурними спорудами чим збагатили власні знання про професії будівельного напряму



МОЯ КАР’ЄРА «ВЕРСТАТНИК»














МОЯ КАР’ЄРА «КОНДИТЕР»
В рамках проведення марафону професійної освіти 27 листопада Державний навчальний заклад “Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів” провів майстер-клас «Смачний і красивий бенто-торт: секрети ідеального десерту» для учнів 9 класу Смілянської загальноосвітньої школи № 1. Під час майстер-класу учні дізналися про особливості приготування бенто-тортів, опанували різноманітні техніки декорування та отримали практичні навички роботи з кондитерськими інструментами. Захід викликав неабиякий інтерес в учасників. Учні з захопленням виконували всі завдання і створювали свої власні унікальні десерти. Майстер-клас став відмінною можливістю для молодих людей спробувати себе в ролі кондитера і визначитися з майбутньою професією.
МОЯ КАР’ЄРА «КУХАР»
26 грудня майбутні кухарі ДНЗ «Смілянський ЦППРК» продемонстрували свої вміння. Під керівництвом майстра виробничого навчання Пилявської О.В., здобувачі освіти групи 19/24 приготували різноманітні страви української кухні. Особливо вражає оригінальна подача страв та креативний підхід до кулінарного мистецтва.

27 грудня в рамках освітнього процесу в ДНЗ «Смілянський ЦППРК» відбулася передноворічна смакова феєрія. Здобувачі освіти групи 15/23, під керівництвом майстра виробничого навчання Савіної М.М., готували страви, закріплюючи теоретичні знання на практиці.



