Центр професійної кар’єри
МОЯ КАР’ЄРА «ШТУКАТУР;МАЛЯР»
З метою ознайомлення з сучасними технологіями будівництва та популяризації будівельних професій, 05 листопада у територіально відокремленому відділенні ДНЗ “Смілянський ЦППРК” майстер виробничого навчання Вадим Черненко організував та провів для учнівської молоді відеолекторій “Будинки полегшеної конструкції” та “Сучасні технології в будівництві”.
Відеоматеріал був цікавим, легким для сприйняття та корисним для майбутніх будівельників.
МОЯ КАР’ЄРА «ШТУКАТУР;МАЛЯР»
06 листопада 2024 року у територіально відокремленому відділенні ДНЗ “Смілянський ЦППРК”, майстер виробничого навчання Вячеслав Кушнір та викладач Любов Манько організували для здобувачів освіти інформаційний захід “Сім чудес світу” під час якого учні ознайомилися з різноманітними видами архітектури, що захоплюють своєю красою та неповторністю туристів у різних куточках світу.
Родзинкою для учасників заходу стало те, що майстер поділився власним досвідом створення пам’ятки архітектури -Храму Успіння Пресвятої Богородиці, що знаходиться у м.Черкаси. Здобувачі освіти активно долучилися до заходу, цікавилися особливістю роботи над архітектурними спорудами чим збагатили власні знання про професії будівельного напряму
МОЯ КАР’ЄРА «ВЕРСТАТНИК»











МОЯ КАР’ЄРА «КОНДИТЕР»
В рамках проведення марафону професійної освіти 27 листопада Державний навчальний заклад “Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів” провів майстер-клас «Смачний і красивий бенто-торт: секрети ідеального десерту» для учнів 9 класу Смілянської загальноосвітньої школи № 1. Під час майстер-класу учні дізналися про особливості приготування бенто-тортів, опанували різноманітні техніки декорування та отримали практичні навички роботи з кондитерськими інструментами. Захід викликав неабиякий інтерес в учасників. Учні з захопленням виконували всі завдання і створювали свої власні унікальні десерти. Майстер-клас став відмінною можливістю для молодих людей спробувати себе в ролі кондитера і визначитися з майбутньою професією.
МОЯ КАР’ЄРА «КУХАР»
26 грудня майбутні кухарі ДНЗ «Смілянський ЦППРК» продемонстрували свої вміння. Під керівництвом майстра виробничого навчання Пилявської О.В., здобувачі освіти групи 19/24 приготували різноманітні страви української кухні. Особливо вражає оригінальна подача страв та креативний підхід до кулінарного мистецтва.
27 грудня в рамках освітнього процесу в ДНЗ «Смілянський ЦППРК» відбулася передноворічна смакова феєрія. Здобувачі освіти групи 15/23, під керівництвом майстра виробничого навчання Савіної М.М., готували страви, закріплюючи теоретичні знання на практиці.