Урок пам’яті: «Україна: забута історія. Герої Крут»

29 січня 2024 року в Україні відзначили 106-у річницю бою під Крутами, який для Українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність, прикладом для сучасних захисників України. Крути мають величезне значення для української історії. Українська нація довела, що може і вміє боронити свою державу і буде це робити незважаючи ні на що.

Колектив ДНЗ «Смілянський ЦППРК» вшанував пам’ять про молодих захисників Української Народної Республіки, які власною кров’ю вписали героїчну сторінку в історію українського визвольного руху та про всіх полеглих за волю України під час загальнонаціональної хвилини мовчання.

В Смілянській центральній міській бібліотеці ім. О. Журливої для учнівської молоді був проведений урок пам’яті: «Україна: забута історія. Герої Крут». Учні згадали героїчні події часів Української революції 1917-1921 рр. та переглянули основні епізоди з документального фільму «Крути. Пишемо історію», після яких провели паралель між тими подіями та подіями, які зараз відбуваються в Україні.

20 грудня 2024 року в ДНЗ Смілянський «ЦППРК» відбулася Державна кваліфікаційна атестація в гр. №7/21 з професії «Верстатник широкого профілю; слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» Здобувачі освіти успішно продемонстрували свої знання, уміння та практичні навички, підтвердили високий рівень підготовки. Бажаємо нашим випускникам натхнення, професійного зростання та нових досягнень!

Учні ДНЗ «Смілянського ЦППРК» привітали соціального партнера Тарана Євгена Володимировича, директора ТОВ ‘Кондитерська фабрика ‘Меркурій’ з прийдешніми новорічними святами. Щиро дякуємо за партнерство та підтримку професій громадського харчування, зміцнення матеріально-технічної бази закладу освіти та смачні солодкі подарунки.

19 грудня 2024 року в ДНЗ «Смілянський ЦППРК» відбулось підведення підсумків навчального періоду для здобувачів освіти групи 14/21, які здобувають професію “Кондитер”. Протягом навчання учні оволоділи теоретичними знаннями та практичними навичками з виготовлення, декорування та презентації кондитерських виробів. Вони успішно виконали практичні завдання, здобули досвід роботи в команді та реалізували свої кулінарні ідеї. Підсумкові роботи […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x