Педагогічні читання

       Сьогодні, говорячи про виховання, коли усі пережили Революцію Гідності, вшанували героїв Небесної сотні, стали свідками російсько-української війни, відчули глибину втрат рідних і близьких, на державному рівні акцентується увага щодо національно-патріотичного виховання. Патріотизм закладений на генетичному рівні в наших пращурів та передається із покоління в покоління. Військові події сколихнули націю і підняли на високий щабель національно-патріотичну свідомість громадян України: від малого до дорослого.
       Патріотизм – це відчуття, що набуває особливого піднесеного значення. Не залишається осторонь цього питання і педагогічний колектив Державного навчального закладу «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів». 11 січня 2023 року у закладі пройшли педагогічні читання на тему «Національно-патріотичне виховання, як засіб становлення сучасного українця, адаптованого до нових умов життя», адже саме на педагогів покладено завдання виховання патріотично свідомої молоді, гідних синів та доньок нашої непереможної України.

20 грудня 2024 року в ДНЗ Смілянський «ЦППРК» відбулася Державна кваліфікаційна атестація в гр. №7/21 з професії «Верстатник широкого профілю; слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» Здобувачі освіти успішно продемонстрували свої знання, уміння та практичні навички, підтвердили високий рівень підготовки. Бажаємо нашим випускникам натхнення, професійного зростання та нових досягнень!

Учні ДНЗ «Смілянського ЦППРК» привітали соціального партнера Тарана Євгена Володимировича, директора ТОВ ‘Кондитерська фабрика ‘Меркурій’ з прийдешніми новорічними святами. Щиро дякуємо за партнерство та підтримку професій громадського харчування, зміцнення матеріально-технічної бази закладу освіти та смачні солодкі подарунки.

19 грудня 2024 року в ДНЗ «Смілянський ЦППРК» відбулось підведення підсумків навчального періоду для здобувачів освіти групи 14/21, які здобувають професію “Кондитер”. Протягом навчання учні оволоділи теоретичними знаннями та практичними навичками з виготовлення, декорування та презентації кондитерських виробів. Вони успішно виконали практичні завдання, здобули досвід роботи в команді та реалізували свої кулінарні ідеї. Підсумкові роботи […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x