МОЯ КАР’ЄРА КОНДИТЕР

В рамках проведення марафону професійної освіти 27 листопада Державний навчальний заклад “Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів” провів майстер-клас «Смачний і красивий бенто-торт: секрети ідеального десерту» для учнів 9 класу Смілянської загальноосвітньої школи № 1. Під час майстер-класу учні дізналися про особливості приготування бенто-тортів, опанували різноманітні техніки декорування та отримали практичні навички роботи з кондитерськими інструментами. Захід викликав неабиякий інтерес в учасників. Учні з захопленням виконували всі завдання і створювали свої власні унікальні десерти. Майстер-клас став відмінною можливістю для молодих людей спробувати себе в ролі кондитера і визначитися з майбутньою професією.

Завершився І етап конкурсу «Педагог професійного навчання». Переможним визнано урок на тему «Українська кухня» з предмету «Комунікативна компетентність», який проводила викладач Собчук Ірина Олександрівна для здобувачів освіти з професії «Кухар». Учні вдосконалювали кулінарні навички і вміння, формували мовну здогадку, реакцію та культуру спілкування, а також мали змогу зануритись в атмосферу ресторану, що спеціалізується на приготуванні […]

БЕЗПЕЧНЕ СЕРЕДОВИЩЕ В будівельному відділенні встановлено систему охорони, яка включає 2 камери спостереження, ноутбук, комутатор, карту пам’яті. Компенсацію витрат для ДНЗ «Смілянський ЦППРК» на встановлення та придбання системи охорони в сумі 34908 грн. здійснено за наказом директора Черкаського обласного центру зайнятості за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування. Кошти в повному обсязі повернуто до […]

26 листопада в Державному навчальному закладі «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» відбувся кулінарний майстер-клас. Провела майстер-клас для здобувачів освіти – завідувач відділу кулінарії ТОВ “СІЛЬПО-ФУД” Сокоринська В.В. Вероніка Володимирівна поділилася секретами приготування фаршированого окорочка та курячого рулету, розповіла про особливості вибору продуктів, підготовку до процесу приготування. Учасники майстер-класу мали унікальну можливість навчатися у […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x