БЕЗКОШТОВНА ОСВІТНЯ МОЖИВІСТЬ ДЛЯ МОЛОДІ!

“Створюй тут!” – це безкоштовний освітній проєкт від ГО uBoost для амбітної молоді з маленьких міст і прифронтових регіонів. Учасники вивчають підприємництво, фінанси, маркетинг, продажі, PR та цифрові технології, розвивають soft і hard skills, готуючись до кар’єри або власного бізнесу.

● Формат: онлайн

● 7 модулів навчальної програми

Відео-уроки на LMS-платформі

● 2 Zoom-сесії з менторами на тиждень (по 65 хв)

● Викладачі: молоді засновники бізнесів та галузеві експерти

Для кого програма:

Молодь 17-23 років з прифронтових регіонів і маленьких міст України.

Дати програми:

● Реєстрація: 10 жовтня – 20 листопада

● Дати навчання: 20 листопада – 20 лютого

Умови участі:

1. Заповнити форму з мотиваційним листом.

2. Мати можливість приділяти навчанню 3 години на тиждень.

Переваги програми:

1. Менторство від експертів-практиків, які діляться реальним досвідом.

2. Зручний формат: поєднання відеоуроків і живих Zoom-сесій.

3. Спільнота: підтримка і обмін досвідом після завершення навчання.

Форма реєстрації ТУТ: https://bit.ly/4cGBFYT

20 грудня 2024 року в ДНЗ Смілянський «ЦППРК» відбулася Державна кваліфікаційна атестація в гр. №7/21 з професії «Верстатник широкого профілю; слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» Здобувачі освіти успішно продемонстрували свої знання, уміння та практичні навички, підтвердили високий рівень підготовки. Бажаємо нашим випускникам натхнення, професійного зростання та нових досягнень!

Учні ДНЗ «Смілянського ЦППРК» привітали соціального партнера Тарана Євгена Володимировича, директора ТОВ ‘Кондитерська фабрика ‘Меркурій’ з прийдешніми новорічними святами. Щиро дякуємо за партнерство та підтримку професій громадського харчування, зміцнення матеріально-технічної бази закладу освіти та смачні солодкі подарунки.

19 грудня 2024 року в ДНЗ «Смілянський ЦППРК» відбулось підведення підсумків навчального періоду для здобувачів освіти групи 14/21, які здобувають професію “Кондитер”. Протягом навчання учні оволоділи теоретичними знаннями та практичними навичками з виготовлення, декорування та презентації кондитерських виробів. Вони успішно виконали практичні завдання, здобули досвід роботи в команді та реалізували свої кулінарні ідеї. Підсумкові роботи […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x