Урок “Ти як?”

       В нашому закладі ДНЗ “Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів” 10.10.2023 до Всесвітнього дня ментального здоров’я пройшов урок “Ти як?” зі здобувачами освіти 1 курсу групи №15/23.
       Заняття було спрямоване на те, щоб навчити здобувачів освіти різних методів саморегуляції, сприяти формуванню культури піклування про ментальне здоров’я, дати розуміння та показати інструменти, які допоможуть молоді дбати про свій внутрішній стан.
       На занятті молодь познайомилась та опановувала психологічні прийоми та способи які стануть корисними та допоможуть:
       – подолати почуття страху й тривожності,
       – знаходити спокій,
       – відпочивати,
       – підтримувати свій емоційний стан у нормі не лише під час навчання, але й у позанавчальний період.
       Також учнівська молодь ознайомилась зі створеною у мережі спеціальною сторінкою: http://howareu.com (howareu_program), де запропоновані контакти, посилання, корисні поради, продукти, техніки та методики, які допоможуть піклуватися про ментальне здоров’я – своє та людей поруч.
       Піклування про ментальне здоров’я має стати звичною відповідальністю кожного!

20 грудня 2024 року в ДНЗ Смілянський «ЦППРК» відбулася Державна кваліфікаційна атестація в гр. №7/21 з професії «Верстатник широкого профілю; слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» Здобувачі освіти успішно продемонстрували свої знання, уміння та практичні навички, підтвердили високий рівень підготовки. Бажаємо нашим випускникам натхнення, професійного зростання та нових досягнень!

Учні ДНЗ «Смілянського ЦППРК» привітали соціального партнера Тарана Євгена Володимировича, директора ТОВ ‘Кондитерська фабрика ‘Меркурій’ з прийдешніми новорічними святами. Щиро дякуємо за партнерство та підтримку професій громадського харчування, зміцнення матеріально-технічної бази закладу освіти та смачні солодкі подарунки.

19 грудня 2024 року в ДНЗ «Смілянський ЦППРК» відбулось підведення підсумків навчального періоду для здобувачів освіти групи 14/21, які здобувають професію “Кондитер”. Протягом навчання учні оволоділи теоретичними знаннями та практичними навичками з виготовлення, декорування та презентації кондитерських виробів. Вони успішно виконали практичні завдання, здобули досвід роботи в команді та реалізували свої кулінарні ідеї. Підсумкові роботи […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x