День пам’яті і примирення

СЛАВА УКРАЇНІ

З метою відзначення Дня пам’яті і примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні для здобувачів освіти Державного навчального закладу «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» професій «Кухар; кондитер», «Муляр; лицювальник-плиточник» було проведено усний журнал «Хай пам’ять про війну нас всіх єднає!».

На виховному заході обговорили і засудили жахливі злочини нацистів, використавши вправу «Кола Вена», провели історичні паралелі між подіями Другої світової війни та російсько-української війни, що триває понад 10 років, а також попрацювали з інтерактивними робочим аркушами.

Здобувачі освіти переглянули відеоролики Інституту національної пам’яті із циклу «Війна і міф», що дало змогу ще раз упевнитись в тому, що росія використовує безліч історичних пропагандистських міфів, щоб продемонструвати свою значимість світовій спільноті.

Хвилиною мовчання вшанували загиблих внаслідок злочинів 1939-1945, 2014-2024 років.

Перемогли нацизм – переможемо і рашизм!

20 грудня 2024 року в ДНЗ Смілянський «ЦППРК» відбулася Державна кваліфікаційна атестація в гр. №7/21 з професії «Верстатник широкого профілю; слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» Здобувачі освіти успішно продемонстрували свої знання, уміння та практичні навички, підтвердили високий рівень підготовки. Бажаємо нашим випускникам натхнення, професійного зростання та нових досягнень!

Учні ДНЗ «Смілянського ЦППРК» привітали соціального партнера Тарана Євгена Володимировича, директора ТОВ ‘Кондитерська фабрика ‘Меркурій’ з прийдешніми новорічними святами. Щиро дякуємо за партнерство та підтримку професій громадського харчування, зміцнення матеріально-технічної бази закладу освіти та смачні солодкі подарунки.

19 грудня 2024 року в ДНЗ «Смілянський ЦППРК» відбулось підведення підсумків навчального періоду для здобувачів освіти групи 14/21, які здобувають професію “Кондитер”. Протягом навчання учні оволоділи теоретичними знаннями та практичними навичками з виготовлення, декорування та презентації кондитерських виробів. Вони успішно виконали практичні завдання, здобули досвід роботи в команді та реалізували свої кулінарні ідеї. Підсумкові роботи […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x